WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Fleswaterkoeler met navulbaar watervat / Habit Greenway waterfles all-in huur


Greenway navulbare waterfles huren? Kies voor all-in huur!

Gebruikt u momenteel een waterkoeler voorzien van waterflessen en wenst u aanzienlijk te besparen op uw huidige drinkwaterkosten? Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw waterkoeler flessen, een alternatief dat past in een maatschappelijk verantwoord beleid? Is het antwoord op beide vragen een volmondig JA dan is de Greenway waterfles voor u de juiste keuze.

Wij bieden de GreenWay waterfles op diverse manieren aan:

 • Inclusief Habit Greenline waterkoeler: De juiste keuze als u nog geen waterkoeler heeft of als uw huidige fleswaterkoeler niet uw eigendom is.
 • Koop van het losse Greenway watervat: u kunt de GreenWay waterfles direct bestellen via onze webshop. De filters bestelt u zelf elk half jaar. U dient zelf uw waterkoeler om te bouwen zodat de waterfles geplaatst kan worden. Het GreenWay watervat is op vrijwel elke bestaande waterkoeler aan te sluiten.
 • All-in huur: huur de Greenway waterfles inclusief ombouw van uw bestaande waterkoeler zodat deze geschikt is voor het Greenway watervat en halfjaarlijks onderhoud van uw waterkoeler, reiniging van het watervat en vervanging van het waterfilter. Lees hieronder meer.


All-in huur GreenWay waterfles voor uw waterkoeler

Naast de koop optie bestaat de mogelijkheid de navulbare Greenway waterfles te huren inclusief onderhoud aan uw bestaande waterkoeler en de vervanging van het waterfilter. All-in huur houdt in dat wij bij u langskomen om uw bestaande waterkoeler om te bouwen zodat onze Greenway waterfles kan worden geplaatst. Wij plaatsen de Greenway navulbare waterfles inclusief filter en zorgen dat deze gespoeld en klaar gemaakt wordt om in gebruik te nemen. Wij komen vervolgens twee keer per jaar bij u langs om het waterfilter te vervangen en uw waterkoeler hygiënisch te reinigen. Deze service met ieder half jaar vervanging van het waterfilter is qua waterverbruik equivalent aan een waterfles consumptie van maximaal 84 flessen á 9,95 euro = 835,- euro  . Na afloop van uw contract halen wij de waterfles weer bij u op. U heeft er geen omkijken meer naar, wij nemen u alle zorg uit handen. 

Samengevat, de all-in huur van de Greenway waterkoeler fles is inclusief:

 • Ombouw huidige waterkoeler en plaatsing Greenway navulbare waterfles
 • 2 x per jaar onderhoud en hygiënische reiniging van uw waterkoeler
 • 2 x per jaar vervanging waterfilter
 • Verwijderen Greenway waterfles na afloop contract

U hoeft nooit meer water te kopen en kunt onbeperkt water drinken zonder extra kosten te maken!

Prijs all-in huur navulbare Greenway waterfles

Ter indicatie, u huurt al een Greenway water fles inclusief half jaarlijkse desinfectie van uw waterkoeler en de half jaarlijkse vervanging van het waterfilter vanaf een paar tientjes per maand. Dat is bij 1 waterkoeler. Heeft u meerdere waterkoelers dan is het maandbedrag per koeler zelfs nog lager! Dus, geen aanvullende kosten en een onbeperkte water consumptie! Zeg uw dure milieubelastende bronwater flessen vandaag nog gedag! 

Interesse navulbare Greenway waterfles?

Interesse in de Greenway waterfles en benieuwd wat u kunt besparen op jaarbasis? Graag maken wij een passende aanbieding voor u. 


Voordelen navulbare waterfles waterkoeler

De voordelen van de Greenway navulbare waterfles voor uw waterkoeler:

 • Enorme besparing op de kosten voor water omdat u geen waterflessen meer hoeft te bestellen voor uw waterkoeler. U betaalt eenmalig voor de Greenway waterfles en daarna alleen nog maar voor het kraanwater en het filter. Dat is honderden malen goedkoper dan de flessen bronwater die u nu bestelt van Eden, Oasis, Nestlé, Nero of andere aanbieders. Als u kiest voor all-in huur dan komen wij bovendien elk half jaar langs om uw waterkoeler te reinigen en het filter te vervangen.
 • Duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor het kopen van waterkoeler flessen voor uw waterkoeler. Het Greenway vat is BPA vrij en kan steeds weer opnieuw gevuld worden. Er hoeft dus maar één keer transport te rijden. Gebruik van een waterkoeler fles die u met regelmaat vervangt, betekent dat u onbewust het milieu enorm belast. Voor iedere water fles die u gebruikt zijn er een aantal in omloop. Voor elke fles op uw waterkoeler, heeft u er waarschijnlijk zo'n 3 in reserve. Daar bovenop heeft de leverancier er een aantal liggen en heeft het reinigings- en vulstation er nog een paar in behandeling. Alleen al de productie van deze vaten is een enorme verspilling en milieubelasting laat staan het transport ervan. 
 • Geen opslag en administratie van waterflessen meer nodig. Bovendien hoeven er geen zware flessen meer gesjouwd en op de waterkoeler getild te worden. 
 • Altijd een heerlijk glas gekoeld water bij de hand. U kunt nooit meer zonder water komen te zitten omdat iemand vergeten is water te bestellen. 
 • Het water wordt gefilterd waarbij kalk en andere verontreinigingen verwijderd worden. Kraanwater moet aan strengere eisen voldaan dan de flessen bronwater die u nu bestelt. Door het kraanwater te filteren bent u verzekerd van schoon drinkwater met een heerlijke zachte smaak.