WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Waterkoeler keuzehulp / Waterkoeler Horeca XXL capaciteit

 

Waterkoeler Horeca XXL capaciteit

Speciaal voor de horeca hebben wij waterkoelers met een extra grote capaciteit. Als restaurant, hotel of café kunt u uw gasten een heerlijk glas gekoeld water aanbieden. Ook als het druk is, is elk glas even koud. Met een waterkoeler achter de bar, hoeft u geen flessen water meer in te kopen. Dat betekent een enorme besparing voor uw portemonnee en voor het milieu!

Dankzij een unieke ijsbank technologie wordt elk glas direct gekoeld. Onze horeca waterkoelers hebben dankzij deze ijsbank technologie een extra grote capaciteit tot wel 280 liter per uur!

Kies uw horeca koeler: Tafelmodel of inbouw waterkoeler

In onze horeca waterkoelers bieden wij u de keuze uit tafelmodel waterkoelers of inbouw waterkoelers. Het tafelmodel plaatst u op een werkblad, bijvoorbeeld naast uw koffieautomaat. Het tafelmodel is tap en koelsysteem in één en is daardoor wat dieper. Bij een inbouw horeca waterkoeler plaatst u het koelsysteem in een kastje en plaatst u enkel het tapsysteem achter uw bar. U kunt kiezen tussen verschillende tapsystemen: van een eenvoudige kraan of tap tot een stijlvol tapsysteem met touch screen bediening zoals hieronder weergegeven is. Dankzij de diverse designs is er altijd wel een koeler die in uw horeca gelegenheid past.

Kies uw horeca waterkoeler

Ontdek ons complete assortiment horeca waterkoelers. Deze waterkoelers met groot volume of grote capaciteit zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca.

 


Horeca waterkoeler inbouw Habit Box

 


Habit Tap Horeca
met twee- of drieweg biertap
Capaciteit 80 ltr/uur

Box inbouw waterkoeler
met keuze uit diverse tapsystemen al of niet voorzien van doseersysteem
Capacitiet 60, 80, 150 of 280 liter/uurInbouw waterkoeler horeca, grote capaciteit 

 

Interesse in een horeca waterkoeler?

Heeft u interesse in een horeca waterkoeler? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

 

Waterkoeler horeca, horeca kraanwater

Kraanwater in de horeca

Veel van uw gasten drinken graag een glas kraanwater. Een meerderheid van de Nederlanders is zelfs bereid hier voor te betalen volgens onderstaand onderzoek van Horecava. Met een horeca waterkoeler tapt u heerlijk en zuiver water. Elk glas en elke karaf water wordt vers gefilterd en gekoeld. Dankzij de enorme capaciteit van de koelers tapt u altijd verfrissend, gekoeld en gefilterd kraanwater.

Betalen voor kraanwater in de horeca

"Driekwart van de Nederlandse consument is van mening dat er naast water uit een fles(je) ook kraanwater moet worden aangeboden in een café of restaurant. Zes op de tien Nederlandse cafés en restaurants zijn bereid om gratis kraanwater te schenken aan hun gasten.... Dit blijkt uit onderzoek van de Horecava onder zowel horecaondernemers als de Nederlandse consument.

Het onderzoek is in opdracht van de Horecava uitgevoerd onder 405 horecaondernemers. Ook zijn ruim 240 consumenten naar hun mening over de Nederlandse horeca gevraagd.

Gratis kraanwater in de horeca

Een meerderheid van de Nederlanders wil best betalen voor kraanwater (57%). Voor een karaf water (0,75 liter) is men bereid om € 0,50 (22%), € 1,- (24%) of meer (11%) te betalen. Als er brood + boter bij wordt geserveerd wil nog eens één op vijf gasten (21%) hiervoor betalen, waarmee het totaal op 78% (57% + 21%) komt. En kraanwater op de menukaart? Dat gaat voor de meeste horecaondernemers te ver: hiertoe is slechts één op de zeven (14%) van de cafés en restaurants bereid en slechts één op de vijf hotels (19%). De gemiddelde Nederlandse horecaondernemer denkt dat gratis water schenken meer oplevert dan het kost (46% mee eens), maar er is ook duidelijk een groep (26%, een kwart) die niet hierin gelooft."

Bron: horecava (u leest hierboven een deel van het originele bericht)