WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Waterkoeler service en onderhoud


Onze service

Bij Watercooler Solutions kunt u vertrouwen op een uitstekende service voor uw waterkoeler. Opererend vanuit Ridderkerk (nabij Rotterdam) onderhouden wij watercoolers voor klanten in heel Nederland en België. U profiteert van scherpe onderhoudstarieven. 

Uw watercooler kopen of huren?

Wilt u uw waterkoeler kopen of huren? Wat u ook kiest, wij kunnen u de volledige zorg voor uw waterkoeler uit handen nemen. Wij adviseren u graag wat voor u de beste optie is. De uiteindelijke keuze is uiteraard aan u!

>> Lees meer over koop en huur van onze waterkoelers

Installatie & levering van uw watercooler

Onze waterkoeler offertes zijn altijd inclusief levering en plaatsing door één van onze service monteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat het apparaat correct is ingesteld en u nog lang onbezorgd van heerlijk water kunt genieten. 

>> Lees meer over de leverign en installatie door onze servicemonteurs 

Onderhoud & garantie watercoolers

Voor het onderhoud aan uw watercooler(s) kunt u vertrouwen op de expertise van onze service monteurs. Zij zijn getraind in onze producten en zorgen ervoor dat uw waterkoeler optimaal onderhouden wordt. Tijdens het jaarlijkse onderhoud lopen zij uw waterkoeler na en reinigen ze alle onderdelen conform hygiëne codes. 

>> Lees meer over onderhoud en garantie op onze waterkoelers

Watercooler tussentijds zelf onderhouden

Wij bieden diverse producten waarmee u ook zelf tussentijds onderhoud kunt doen aan uw waterkoeler. 

>> Lees meer over het zelf onderhouden van uw waterkoeler

Storing of klacht?

Heeft u onverhoopt een probleem met uw waterkoeler of een klacht over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.