WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Filosofie Watercooler Solutions / Waterkoeler en water voor elk bedrijf


Waterkoeler kantoor: altijd een heerlijk glas water op kantoor

Eigenlijk zou elk bedrijf haar medewerkers moeten stimuleren om water te drinken. Water is gezond en geeft energie. Met ons grote assortiment kwalitatief hoogwaardige waterkoelers is er altijd een waterkoeler voor uw situatie en budget!

Kies naast koffie en thee ook voor water op kantoor. Met een waterkoeler op kantoor bent u verzekerd van een heerlijk glas koud water op het werk. Wij bieden diverse waterkoelers voor op kantoor. Onze watercoolers blinken uit in design, hygiëne en functionaliteit. De waterkoelers hebben een grote capaciteit waardoor ze geschikt zijn voor elk kantoor, groot en klein.

Met een waterkoeler op het werk stimuleert u het drinken van water boven koffie en thee. Dat is beter voor de gezondheid van uw werknemers en het scheelt u aanzienlijk in de kosten. 

Ons assortiment waterkoelers voor kantoor

Kies voor water op het werk met één van onze waterkoelers. U heeft de keuze uit tafelmodel waterkoelers en vrijstaande waterkoelers, leidingwaterkoelers en fleswaterkoelers. Er is altijd een waterkoeler die past in uw kantoor. 

Advies nodig? Gebruik dan onze waterkoeler keuzehulp of neem contact met ons op via 0180-642070