WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Waterkoeler service en onderhoud / Waterkoeler kopen of huren?


Watercooler kopen of huren?

Watercooler Solutions biedt u de mogelijkheid uw watercooler te kopen of huren. Aan u de keuze! Natuurlijk adviseren wij u graag welk concept het beste past in uw situatie.

Watercooler kopen

Bij koop schaft u de watercooler direct aan. U doet in één keer de volledige investering en de watercooler wordt direct uw eigendom. 

Optie: waterkoeler onderhoudscontract

Optioneel kunt u kiezen om separaat een onderhoudscontract voor uw waterkoeler af te sluiten. Uw water koeler wordt dan, afhankelijk van het type watercooler, één of twee keer per jaar professioneel gereinigd en onderhouden. Ook garanderen wij een vervangende water koeler bij storingen die niet binnen 48 uur gerepareerd kunnen worden. Onderhoudscontracten kunt u afsluiten voor 1, 3 of 5 jaar. In combinatie met een doorlopend onderhoudscontract geldt tevens een verlengde garantie op uw watercooler.

U kunt er ook voor kiezen losse onderhoudsbeurten bij ons af te nemen. U heeft dan echter geen recht op verlengde garantie of een vervangende watercooler bij storing.

>> Ga naar: onderhoud & garantie watercoolers

Watercooler huren: een vaste all-in prijs per maand voor uw water koeler

Bij huur van uw watercooler betaalt u een vaste all-in prijs per maand voor het gebruik van uw water koeler. Dit bedrag is inclusief aflevering, aansluiting, onderhoud, vervanging waterfilter, waterslot en verwijdering van de waterkoeler aan het einde van de huurperiode. Wij nemen u de volledige zorg voor uw watercooler uit handen. U heeft er geen omkijken meer naar!

De watercooler blijft bij huur eigendom van Watercooler Solutions.

offerte waterkoeler