WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Fleswaterkoeler met navulbaar watervat / Habit Greenline Basic waterkoeler


Habit Greenline Koud/kamer fleswaterkoeler met navulbaar watervat
Capaciteit: 5,2 liter gekoeld water per uur

Waterkoeler kopen*U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu om de Habit Greenline Basic fleswaterkoeler te bestellen. U kunt hier de waterkoeler naar uw wensen samen stellen. U gaat nog geen koopverplichting aan als u op de knop 'bestel direct' klikt. 


Habit Greenline Koud/heet fleswaterkoeler met navulbaar watervat

Capaciteit: 4,6 liter gekoeld en 7,9 liter heet water per uur*U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu om de Habit Greenline Basic fleswaterkoeler te bestellen. U kunt hier de waterkoeler naar uw wensen samen stellen. U gaat nog geen koopverplichting aan als u op de knop 'bestel direct' klikt. 

Wilt u de Greenline op all-in basis huren? Neem contact met ons op!   

Voordelen Habit Greenline fleswaterkoeler:

+ Standaard inclusief watervat en waterfilter met een filtercapaciteit van 800 liter equivalent aan 42 watervaten van 18,5 liter
+ Geen dure watervaten, maar een navulbaar watervat die u vult met gewoon kraanwater. Vele malen voordeliger dan flessen met bronwater en dankzij het waterfilter is het water dat u tapt schoon en heerlijk van smaak!
+ U heeft altijd een heerlijk glas water bij de hand. Bronwaterflessen moet u op voorraad houden en dan kunt u mis grijpen als de flessen niet op tijd geleverd worden. Met de Greenline  fleswaterkoeler is dat voorgoed verleden tijd.
+ Scherp geprijsde waterkoeler voor elk kantoor
+ Overal te plaatsen, geen aansluiting op de waterleiding nodig.
+ Geen opslag-, statiegeld en aanvullende administratie kosten

Nadelen Habit Greenline fleswaterkoeler:

- Geen optie bruisend water
- Alleen staand model. Wilt u liever een tafelmodel in koud/kamer uitvoering? Kies dan de Habit DT8 fleswaterkoeler.

Advies of (huur) offerte op maat? Klik dan rechts op 'advies aanvragen' of bel ons op 0180 642 070.

Levering & plaatsing waterkoeler

De Basic Green Line fleswaterkoeler vraagt geen bijzondere installatie. Het enige dat u bij ontvangst moet doen is het systeem opbouwen en het filter goed te spoelen voor in gebruik te nemen. Wilt u dat wij de fleswaterkoeler voor u opbouwen en gebruiksklaar maken dan is dit uiteraard mogelijk. Via onze bestel site kunt u deze keuze eenvoudig maken. 

De tarieven voor levering en eventuele plaatsing vindt u als u hierboven op 'bestel direct' klikt. 

Greenline fleswaterkoeler huren of kopen?

U kunt de Habit Greenline fleswaterkoeler direct online bestellen in onze webshop. Wilt u de leidingwaterkoeler liever huren? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Wij doen u graag een voorstel.

Onderhoud Greenline fleswaterkoeler

Wij adviseren om de Habit Greenline fleswaterkoeler twee maal per jaar te onderhouden. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Deze contracten zijn exclusief vervanging van het filter, maar dat kunnen we uiteraard wel voor u verzorgen.

Basic Service - prijs op aanvraag

 • 2 x per jaar reinigingsbeurt incl. desinfectie
 • 2 x per jaar algehele controle
 • Incl. voorrijkosten bij regulier onderhoud
 • 1 jaar kosteloos vervangende onderdelen bij defect
 • 1 jaar kosteloze vervanging van de waterkoeler wanneer deze niet hersteld kan worden

Extended Service met verlengde garantie - prijs op aanvraag

 • 2 x per jaar reinigingsbeurt incl. desinfectie
 • 2 x per jaar algehele controle
 • Incl. voorrijkosten bij regulier onderhoud
 • 3 jaar kosteloze vervanging van defecte onderdelen
 • 3 jaar kosteloze vervanging van de waterkoeler wanneer deze niet hersteld kan worden.

Deze klanten kochten ook hun waterkoeler bij Watercooler Solutions
Meer informatie over de Habit Greenline fleswaterkoeler met navulbaar watervat 

De Habit Greenline waterkoeler met navulbaar watervat betekent een ware revolutie in waterkoeler land. Normaal kunt u een dergelijke waterkoeler voor deze prijs alleen kopen met bronwater flessen. Voor deze bronwater flessen wordt vervolgens veel geld gerekend zodat u jaarlijks veel geld kwijt bent aan water. Ons Greenline watervat vult u zelf bij met gewoon kraanwater. Dit water wordt gefilterd voor een heerlijke smaak. Met de Greenline waterkoeler realiseert u enorme kostenbesparingen ten opzichte van traditionele flessenwaterkoelers. Bovendien is onze Greenline waterkoeler veel beter voor het milieu. 

Voordelen Greenline waterkoeler vs. traditionele flessenwaterkoelers

Geen gedoe met waterflessen

Een fleswatercooler zorgt normaal gesproken voor het nodige gedoe. U moet flessen bestellen, statiegeld afdragen, voorraad beheren, opslagruimte vrij maken, flessen van opslag naar de locatie van de koeler vervoeren, flessen vervangen en retourneren. Om de waterflessen te vervangen moet u bovendien boven uw macht tillen met een waterfles van 18,9 liter of 15 liter. Dat kost u uw rug!

Met de Habit Greenline waterkoeler vult u het vat gewoon bij met kraanwater wanneer u dat wilt. Dat is alles. Wel zo makkelijk!

Waterkoeler met een heerlijke, pure water smaak

Het kraanwater in Nederland moet aan strenge eisen voldoen en is over het algemeen van goede kwaliteit. Er zijn echter genoeg mensen die de smaak van het kraanwater niet lekker vinden. Dit is vaak het gevolg van kalk of chloor in het water die de smaak aantasten. 

De Greenline watercooler is voorzien van het Greenway waterfilter. Dit filtert verwijdert kalk, chloor en andere verontreinigingen uit uw kraanwater voor een heerlijke pure watersmaak. Met het filter transformeert u uw gewone kraanwater in heerlijk drinkwater dat qua smaak niet onder doet voor het bronwater in watervaten en kwalitatief zelfs beter is dan het water uit de waterfles. Het waterfilter heeft een anti-bacteriële werking waarmee schoon drinkwater wordt gegarandeerd.

Enorm kostenvoordeel: bespaar met de Greenline waterkoeler 86% op waterkosten 

Eén Greenway waterfilter heeft een capaciteit van 800 liter gefilterd water. Eén filter staat hiermee gelijk aan 42 waterflessen van 18,9 liter. Als u 42 waterflessen moet kopen voor uw flessenwaterkoeler bent u al snel 294 euro kwijt. Een filter inclusief 800 liter kraanwater heeft u al vanaf 40 euro. U bespaart ruim 86%!

Milieuvriendelijk alternatief voor flessenwaterkoelers

Aanbieders van flessenwaterkoelers voeren aan dat het transport van de waterflessen slim ingepland wordt om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Voor elke fles die u bestelt moet echter wel een vrachtwagen rijden, hoe economisch ingepland dan ook. De productie, het transport vanaf de fabriek en de recycling van de waterflessen kost bovendien ook nog waardevolle grondstoffen, zoals olie. 

Het Habit Greenway watervat is BPAvrij en daarmee veilig steeds weer te hervullen. De Habit Greenline watercooler is daardoor vele malen milieuvriendelijker dan een traditionele waterkoeler met flessen. De milieubelasting van de Greenline waterkoeler is zeer gering en in basis vergelijkbaar met een leidingwaterkoeler

Kenmerken Habit Greenline navulbare waterkoeler

 • Budgetvriendelijke waterkoeler
 • Alleen in staand model verkrijgbaar
 • Koud & kamer en koud/heet uitvoering leverbaar

Modellen Habit Greenline waterkoeler

Technische specificaties Habit Greenline waterkoeler

Afmeting (BxDxH) inl. watervat

315 x 315 x 1350 mm

Afmeting watervat (BxH)

254 x 381 mm

Inhoud watervat

9 liter (inclusief inhoud waterreservoir waterkoeler)

Gewicht Greenway navulbaar watervat

1,4 kg

Stroomaansluiting

50 Hertz / 220-230 Volt


Ik wil:

kopen waterkoeler, kopen fleswaterkoeler

* U wordt omgeleid naar www.habitatsolutions.eu, stelt uw waterkoeler samen en bestelt desgewenst online


Ik wil:

offerte fleswaterkoeler, offerte waterkoeler

U ontvangt vrijblijvend advies welke waterkoeler voor u het meest geschikt is.