WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Fleswaterkoeler met navulbaar watervat


Fleswaterkoelers met navulbaar watervat

Watercooler Solutions levert ook fleswaterkoelers, maar doet dat wel net even anders. Wij leveren uitsluitend fles watercoolers die u zelf bij kunt vullen. Dat is vele malen beter voor het milieu en voor uw portemonnee!

Geen dure waterflessen

Habit Greenway navulbaar watervat waterfles

Wij verkopen bewust geen waterkoelers met watervaten of waterflessen. Deze watervaten vormen een zware belasting voor het milieu als gevolg van de productie, het transport, de opslag en de reiniging van het water. Bovendien zijn de kosten voor dergelijke waterkoelers met watervaten vaak buitensporig hoog. Onze waterkoelers filteren kraanwater en zijn daarmee schoner, milieuvriendelijker en ook nog eens vele malen voordeliger in het gebruik. Echt waar voor uw geld dus!

Hét alternatief: Fleswaterkoeler die u zelf bijvult

Wij bieden twee typen fleswatercoolers met een navulbare waterfles. U kunt deze waterkoelers zelf bijvullen wanneer u maar wilt. U vult de waterfles met gewoon kraanwater. Dit water wordt gefilterd tot drinkwater met een pure, heerlijke smaak. De waterflessen van onze flessenwaterkoelers zijn BPA vrij en daarmee veilig voor hergebruik.

Het Habit Greenway watervat is ook los verkrijgbaar als u al een flessenwaterkoeler heeft. 

Fleswaterkoeler versus Leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van een fleswaterkoeler. De leidingwaterkoelers hebben vaak een grotere capaciteit, vragen minder onderhoud en hoeft u niet bij te vullen. Een fleswaterkoeler heeft altijd een intern water reservoir waar het water gekoeld wordt. Dit betekent dat de temperatuur van het water op kan lopen als er achter elkaar veel water getapt wordt. Ook is er met een interne watertank meer risico op bacteriegroei en vragen de fleswaterkoelers dus meer onderhoud. 

Ook als de waterleiding niet direct in de buurt ligt, kunt u in veel gevallen toch kiezen voor een waterkoeler die aangesloten wordt op de waterleiding. Met een dunne, flexibele leiding kunt u aanzienlijke afstanden overbruggen tot wel 30 of 50 meter afhankelijk van de drukval en het gekozen waterkoeler type. Wij adviseren u graag of dat in uw geval een optie is. Neem contact met ons op voor advies

Heeft u geen gelegenheid voor het plaatsen van een leidingwaterkoeler? Kies dan één van onze navulbare fleswaterkoelers.

Ons assortiment fleswaterkoeler

 


 

Greenway navulbaar watervat, navulbare waterfles

Greenway watervat ook los verkrijgbaar

U heeft al een fleswatercooler, maar bent op zoek naar een voordelig alternatief voor het kopen van waterflessen? U kunt het Greenway watervat ook los bestellen. Dit watervat is aan te sluiten op vrijwel elke flessenwaterkoelers. Zelfs als u nu nog een watercontract heeft dan kan het Greenway watervat nog steeds voordeliger zijn, zelfs als u een boete moet betalen aan uw waterleverancier. Dat hangt maar net af van uw waterconsumptie. 

Ga naar: navulbaar watervat>>


Gratis waterkoeler? Trap er niet in!

Gratis fleswatercooler, gratis watercooler, gratis waterkoeler, trap er niet in

Veel aanbieders van fleswatercoolers stunten met gratis watercoolers. Het lijkt zo goedkoop: een koeler gratis of bijna gratis. U betaalt alleen voor het water dat u verbruikt. Maar als u alle kosten op een rij zet en goed de kleine lettertjes leest, is goedkoop ineens helemaal niet meer zo goedkoop. 

Een gratis koeler wordt vaak aangeboden in combinatie met een onderhoudscontract en onder voorbehoud van een verplichte flessenafname per maand of per jaar. Neemt u minder flessen af dan krijgt u een boete. De kosten voor het water zijn aanzienlijk en komen bovendien elk jaar terug. 


Ruim 300x voordeliger!

Nu denkt u misschien, nou en? Ik betaal maar 7, 8 of 9 euro voor een waterfles van 15 liter, dat valt toch wel mee? 

Maar wat als we u zeggen dat u voor hetzelfde geld bijna 5000 liter kraanwater heeft. Dat is hetzelfde als een klein zwembad! U verbruikt al snel minimaal 4 waterflessen per maand, dus tel uit uw winst!


Ga direct naar:

Het watervat en de koelers zijn direct te bestellen via onze webshop.