WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Filosofie Watercooler Solutions / Geen verborgen kosten of kleine lettertjes


Geen verborgen kosten of kleine lettertjes

Waterkoeler zonder verborgen kosten of kleine lettertjes

Watercooler Solutions is zo transparant als het water dat we aanbieden. In onze waterkoeler offertes en contracten staat duidelijk wat inbegrepen is in de genoemde prijzen, maar ook wat niet! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Duidelijk gespecificeerde offertes

Al onze waterkoeler offertes zijn altijd inclusief aflevering, plaatsing en waterstop voor beveiliging waar nodig tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alleen voor de Habit DT8 waterkoeler gelden andere voorwaarden omdat deze zelf geïnstalleerd kan worden. 

Onderhoudscontracten, waterfilters en dergelijke zijn extra opties die overzichtelijk vermeld staan op de offerte met de bijbehorende meerprijs. Zo is in één oogopslag duidelijk wat de kosten zijn voor de door u gekozen waterkoeler en kunt u zelf kiezen wat u wel of niet opneemt in uw order.

Onderhoudscontract zonder kleine lettertjes

In onze onderhoudscontracten staat duidelijk vermeld welke werkzaamheden verricht worden tijden het onderhoud aan uw watercooler. Ook staat in het contract helder verwoord welke kosten niet onder het reguliere onderhoud vallen. 

Gratis fleswaterkoeler, laat u niet verleiden!

Laat u niet verleiden door aanbiedingen van (bijna) gratis flessenwaterkoelers. Het lijkt wellicht voordelig maar is dat op termijn zeker niet. 

Gratis koeler kost u minimaal €400 per jaar

De gratis flessenwaterkoeler wordt vaak aangeboden in combinatie met een minimale flesafname van 20 of 25 waterflessen van 9,95 euro per fles, ongeacht of u deze ook daadwerkelijk gebruikt. 

Naast de verplichte flesafname komt er vaak nog een verplicht onderhoudscontract bij van 130 euro per jaar. Per jaar bent u dan al snel bijna 400 euro kwijt voor nog geen 500 liter water. Meer water nodig? Dat kost u dan 9,95 per waterfles waardoor uw waterkosten al snel nog hoger oplopen.

Administratie en logistiek flessenwaterkoelers

Bij een traditionele fleswaterkoeler moet u per bestelling vaak minimaal 5 flessen afnemen die u vervolgens binnen uw bedrijf ergens op moet slaan. Die voorraad waterflessen moet u beheren, administreren en intern vervoeren. In de praktijk betekent het dat uw medewerker minimaal 25 keer per jaar een waterfles van 15-19 kg op de koeler moet tillen. Door de hoogte van het optillen en de draai die gemaakt moet worden, is dit boven de veilige tilnorm die de ARBO dienst aangeeft. Bent u een keer te laat met bestellen dan betekent het bovendien dat u zonder water zit. 

Allemaal dingen waar u met een leidingwaterkoeler of een fleswaterkoeler met navulbaar watervat geen last van heeft.

Hoge kosten voor water komen elk jaar terug

Bij een flessenwaterkoeler komen de kosten jaar na jaar terug. Bij een leidingwaterkoeler betaalt u slechts éénmaal voor de aanschaf van de waterkoeler en daarna alleen nog voor water en onderhoud. Die kosten voor kraanwater liggen veel en veel lager. De investering heeft u er vaak het eerste jaar al uit.  

Als u een waterkoeler bij ons huurt, betaalt u per maand een vast bedrag inclusief onderhoud, maar dan kunt u wel onbeperkt water drinken. U komt dus nooit voor verrassingen in kosten te staan. 

Kleine lettertjes flessenwaterkoelers

Het zijn de kleine lettertjes die u de das om kunnen doen. Boetes als u de koeler een dag te laat retourneert, verzendkosten, minimale afname waterflessen, werkzaamheden die buiten het onderhoudscontract vallen en meer. Voor de waterflessen betaalt u in de meeste gevallen statiegeld. Als u de dop kwijt raakt of de fles beschadigd raakt, krijgt u dat statiegeld niet meer terug!