WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Waterkoeler service en onderhoud / Waterkoelers kopen en huren in Nederland en België


Waterkoeler Nederland en België

Watercooler Solutions is actief in Nederland en België. Of u nu een waterkoeler in Rotterdam zoekt of in Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Maastricht of Antwerpen, u kunt bij ons terecht. Wij hebben een eigen service dienst die uw waterkoeler installeert en desgewenst onderhoudt. Mocht u onverhoopt een storing hebben aan uw waterkoeler dan staan onze VCA gecertificeerde monteurs ook voor u klaar.

Eigen service dienst

Door de centrale landelijke ligging van ons bedrijf zijn wij in staat snel en efficiënt service en onderhoud te verlenen in zowel Nederland als Vlaams België. Schaft u bij ons een waterkoeler aan dan wordt deze door onze eigen service dienst afgeleverd en aangesloten zodat deze klaar is voor gebruik.

Voor uw veiligheid en hygiëne adviseren wij regelmatig onderhoud uit te (laten) voeren aan uw waterkoeler. Besluit u een onderhoudscontract af te sluiten voor uw waterkoeler dan profiteert u van de voordelige tarieven die daarbij horen. Tijdens de looptijd van het contract worden onderhoudsbeurten periodiek ingepland. De dat voor onderhoud worden uiteraard altijd netjes met u afgestemd door onze planning.  

Waar uw bedrijf zich dus ook bevindt, u kunt bij ons rekenen op een uitstekende service voor uw waterkoeler.