WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Filosofie Watercooler Solutions / Uitstekende service voor uw waterkoeler


Uitstekende service: van offerte tot service & onderhoud

Bij Watercooler Solutions heeft u van begin tot eind een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen en opmerkingen over uw watercooler. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uw situatie toe te lichten en kunt u snel schakelen. 

Watercooler kopen of huren?

Wilt u uw waterkoeler kopen of huren? Wat u ook kiest, wij kunnen u de volledige zorg voor uw waterkoeler uit handen nemen. Wij adviseren u graag wat voor u de beste optie is. De uiteindelijke keuze is uiteraard aan u!

>> Lees meer: watercooler kopen of huren

Installatie & levering van uw watercooler

Onze waterkoeler offertes zijn altijd inclusief levering en plaatsing door één van onze service monteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat de waterkoeler correct is ingesteld en u nog lang onbezorgd van heerlijk water kunt genieten. 

>> Lees meer: installatie en levering watercooler 

Onderhoud & garantie watercoolers

Voor het onderhoud aan uw watercooler(s) kunt u vertrouwen op de expertise van onze service monteurs. Zij zijn getraind in onze producten en zorgen ervoor dat uw waterkoeler optimaal onderhouden wordt. Tijdens het jaarlijkse onderhoud lopen zij uw waterkoeler na en reinigen ze alle onderdelen conform hygiëne codes. 

>> Lees meer: onderhoud en garantie watercooler

Watercooler tussentijds zelf onderhouden

Wij bieden diverse producten waarmee u ook zelf tussentijds onderhoud kunt doen aan uw waterkoeler. 

>> Lees meer: watercooler zelf onderhouden en reinigen

Storing of klacht?

Heeft u onverhoopt een probleem met uw waterkoeler of een klacht over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.