WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Filosofie Watercooler Solutions


Filosofie Watercooler Solutions

Watercooler Solutions gelooft in een transparante aanpak. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wij communiceren duidelijk over onze producten en voorwaarden zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Bij ons kiest u voor duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze speerpunten zijn:

1. Laagste kosten per liter water

Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs. Wij bieden alleen waterkoelers aan die gebruik maken van gefilterd kraanwater. Ook bij onze flessenwaterkoelers. Zo betaalt u nooit teveel voor uw water. Kraanwater kost u nog geen cent per liter!

Lees meer: laagste kosten per liter water >>

2. Duurzaam & Milieuvriendelijk

Onze waterkoelers gebruiken geen waterflessen wat een enorme besparing betekent voor het milieu. Onze waterkoelers zijn bovendien energiezuinig, waarbij de ION koeler er echt uit springt met zijn Energy star label. 

Lees meer: duurzame & milieuvriendelijke waterkoelers >>

3. Gefilterd kraanwater

Onze waterkoelers worden direct aangesloten op de waterleiding of gevuld met kraanwater. Alle waterkoelers zijn voorzien van een waterfilter dat kalk, chloor en andere verontreinigingen uit het water filtert. Het resultaat is een heerlijke, pure watersmaak die de kwaliteit van veel bronwaters ver overtreft. Elk glas water wordt vers gefilterd. 

Lees meer: gefilterd kraanwater >>

4. Kwalitatief hoogwaardige watercoolers

Wij bieden alleen duurzame, stijlvolle waterkoelers met een aangename taphoogte zodat u niet hoeft te bukken. Onze waterkoelers blinken uit in hygiëne, design en prestatie.

Lees meer: kwalitatief hoogwaardige waterkoelers >>

5. Geen verborgen kosten

Bij ons zijn er geen kleine lettertjes. U ontvangt van ons een offerte met daarin duidelijk alle kosten gespecificeerd. Ook in onze onderhoudscontracten staat duidelijk vermeld wat er wel maar ook wat er niet onder valt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een all-in onderhoudscontract is bij ons ook echt all-in. 

Wij bieden geen waterflessen aan dus u heeft bij ons geen afnameverplichting, boeteclausules, statiegeld of andere kosten. 

Lees meer: geen verborgen kosten >>

6. Uitstekende service

U kunt bij ons vertrouwen op een uitstekende service en een persoonlijke begeleiding. U heeft een vast aanspreekpunt voor service en onderhoud. Voor het onderhoud  kunt u rekenen op onze gekwalificeerde monteurs. 

Lees meer: uitstekende service >>

7. Een waterkoeler op elk kantoor

Water drinken is gezond en geeft energie. Elk bedrijf zou eigenlijk haar medewerkers moeten stimuleren om water te drinken. Een waterkoeler op kantoor zorgt voor een extra prikkel om water te drinken. Met ons grote assortiment waterkoelers is er altijd wel een waterkoeler die past in uw situatie en budget.

Lees meer: een waterkoeler op elk kantoor >>


 Water op het werk

Houd waterkoeler en koffieautomaat gescheiden

Een watercooler op het werk zorgt ervoor dat uw medewerkers meer water drinken. De watercooler zorgt voor een extra prikkel om water te drinken, aldus het onderzoek van waterorganisatie AWCN. In veel koffieautomaten zit tegenwoordig een geïntegreerde watertap. Uit onderzoek blijkt echter dat als mensen zouden mogen kiezen, 97 procent liever water uit een watercooler drinkt dan uit een koffie/theeautomaat die ook koud water aanbiedt.

Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat mensen er bij gecombineerde koffie/thee/water systemen voor kiezen om geen water te drinken uit het geïntegreerde systeem, maar wel veel meer koffie gaan drinken dan zij van plan waren. En dat is niet echt bevorderlijk voor de gezondheid, het welzijn en productiviteit op het werk. Staat er echter een watercooler naast het geïntegreerde systeem, zegt 64 procent dat zij een extra prikkel krijgen om (meer) water te drinken in plaats van (alleen maar) koffie en thee. Niet alleen beter voor de gezondheid van uw medewerkers maar ook voor uw portemonnee. 

Lees meer: water geeft energie >>