WATERCOOLER SOLUTIONS ONDERDEEL VAN HABITAT SOLUTIONS
Altijd de juiste waterkoeler voor de beste prijs

Waterkoeler / Waterkoeler keuzehulp / Onderhoudsvrije waterkoelers


Onderhoudsvrije waterkoelers

Watercooler Solutions biedt u twee unieke, onderhoudsvrije waterkoelers aan: de ION waterkoeler en de Habit Futura waterkoeler. Voor deze waterkoelers hoeft u geen onderhoudscontract af te sluiten wat u jaarlijks aanzienlijk scheelt in de kosten. Deze waterkoelers bieden de absolute top in hygiëne. 

ION waterkoeler, ION watercooler

De ION waterkoeler met onderhoudskit

De ION waterkoeler maakt gebruik een gesloten direct chill technologie. Dit betekent dat de koeler geen interne watertank heeft waarin het water gekoeld wordt maar dat elk glas gekoeld wordt op het moment dat u tapt. Pas als u tapt gaat het water van uw waterleiding de waterkoeler in en wordt het gekoeld. Het water volgt een volledig gesloten pad door het ijsbad en komt pas in contact met lucht als het uw glas in stroomt. Het gesloten systeem van deze waterkoeler zorgt ervoor dat er geen vuil of bacteriën in het water kan komen in de waterkoeler. De ION leidingwaterkoeler is daarmee uitermate geschikt voor de zorg, kantines, fabriekshallen en dergelijke.

Een groot voordeel van de ION waterkoeler is dat deze koeler voorzien is van een eenvoudig te vervangen en reinigen tapkraan. De verzonken BPA-vrije tapkraan van de ION waterkoeler voorkomt contact met handen, mond en zelfs hervulbare flessen waarmee verspreiding van ziektekiemen wordt voorkomen. De tapkraan is zo ontworpen dat deze snel en eenvoudig verwijderd kan worden en desgewenst (in de vaatwasser) gereinigd kan worden. De ION leidingwatercooler is in de uitvoering met heet water voorziening zelf steriliserend doordat warm water door de gehele tapkraan stroomt.

Onderhoud ION waterkoeler zelf doen, easy-clean kit

Easy-Service kit ION waterkoeler

Voor uw veiligheid bieden wij een easy-service kit aan voor de ION waterkoeler waarmee u verzekerd bent van maximale hygiëne. De kit bestaat uit een nieuwe tapkraan, een waterfilter en een nieuwe lekbak. Het vervangen van de onderdelen is zeer eenvoudig en kost u  een minuutje van uw tijd. 

Met de onderhoudskit voor de ION waterkoeler doet u het (half)jaarlijkse onderhoud aan uw waterkoeler gewoon zelf. Een onderhoudscontract is niet meer nodig. Het is zo makkelijk, iedereen kan het!

Voor zakelijk gebruik adviseren wij u, ondanks dat het niet noodzakelijk is een onderhoudscontract af te sluiten, ondanks bovenstaande ten minste één maal per jaar onderhoud uit te laten voeren waarna het systeem wordt voorzien van keuringssticker en onderhoudsrapport.

Interesse in de ION waterkoeler? Neem contact met ons op voor prijzen van deze waterkoeler en een offerte op maat.  


Kenmerken ION waterkoeler

ION waterkoeler, ion watercooler

 


ION waterkoeler, ION watercooler


  • Capaciteit: 30 l/uur
  • 5 jaar garantie
  • Waterfilter met levensduurindicator
  • Heet water: 98 graden!

Ook als tafelmodel, 4 kleurencombinatie

Opties voor koud, heet en bruisend water

Slaapstand voor 75% energiebesparing

Lees meer ION waterkoeler


 

Habit Futura waterkoeler

Habit Futura waterkoeler met Silver Turbo Clean

De Habit Futura waterkoeler heeft een uniek binnenwerk dat bacteriegroei tegen gaat waardoor de koeler onderhoudsvrij is. Alle materialen die in contact komen met het water zijn zorgvuldig geselecteerd, gecertificeerd en veilig bevonden. De Futura waterkoeler maakt gebruik van de gepatenteerde Silver Turbo Clean technologie die het risico op bacteriegroei minimaliseert.


De Habit Futura waterkoeler is van RVS met een zilver gesoldeerd RVS koelsysteem. Het ijs in de tank reduceert bacteriegroei. De zilveren soldeer heeft bovendien een natuurlijke anti-bacteriële werking en draagt bij aan het hygiënisch schoon houden van uw waterkoeler. De RVS watertank is hermetisch afgesloten zodat het water pas in contact komt met lucht als het uw glas in stroomt. Het Silver Turbo Clean systeem is UE en NSF gecertificeerd. U hoeft voor deze koeler geen onderhoudscontract af te sluiten waardoor u op termijn zeer voordelig uit bent. Desgewenst kunt u met onze CoorlerClean spray zelf het tappunt van de waterkoeler reinigen en desinfecteren. 

Voor zakelijk gebruik adviseren wij u, ondanks dat het niet noodzakelijk is een onderhoudscontract af te sluiten, ondanks bovenstaande ten minste één maal per jaar onderhoud uit te laten voeren waarna het systeem wordt voorzien van keuringssticker en onderhoudsrapport.


Kenmerken Habit Futura waterkoeler


  • Capaciteit: 19 l/uur
  • Watermachine met optie voor koud en bruisend water
  • Zeer compact
  • Staand of hangend aan wand te bevestigen
  • Gemakkelijk te wisselen waterfilter
  • Ergonomische taphoogte
Lees meer over Futura waterkoeler
Interesse in de Habit Futura waterkoeler? Neem contact met ons op voor prijzen van deze waterkoeler en een offerte op maat.


Zelf het onderhoud verrichten aan uw waterkoeler scheelt u aanzienlijk in de kosten. Als u echter liever heeft dat wij langskomen om uw waterkoeler te onderhouden, dan doen wij dat natuurlijk graag voor u. Als u door ons het onderhoud aan uw waterkoeler laat doen, wordt elke koeler na onderhoud voorzien van een sticker met daarop het jaar en de maand van onderhoud. Zo heeft u bij inspectie altijd bewijs dat de koeler correct onderhouden is. U profiteert dan ook van extra voordelen zoals een vervangende waterkoeler bij storingen. Lees meer over onze onderhoudscontracten